* love counter *

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 February 2010

.: we HEART this :.

Hmm.Sunday nite alredi?!? alahai, cuti panjang2 pun rasa kejap je. 
Bru today dpt lepak2 and rest at home. 
Past 2 days kasi settle hal2 kawin yang mana patut - tempah cincin, design baju nikah, baju sanding, design tu, design ni..yadayadaaa.. :)  ehee. excited bangat. :D


hah. ni satu lagi yg excited nak tunggu. :D


Ni la the "baby" yang kiteorg tengah tak sabar nak tunggu dia siap. :D hoyehhhhh.





before this, vespa ni kaler maroon. ;p so, after berapaaaa lamaaaa of deciding what colour and after that  - still changing our minds from one colour to another and the indecisiveness.......
pas dh main2 kaler kt PS utk cik anas tgk sampai dia suka sume kaler and....
last2, we decided that it'll be white and purple. hahahah..kaler faveret gua. :D
Cik Anas dah decide pun kaler yang dia nak tu, tp last minute ternampak pulak vespa yang lebih kurang kaler sama. so, mcm x best. ehehe. Dh alang2 nk wat, kne la wat kaler yg jarang sket org pakai. klu merah tu, tak yah cakap la..melambak vespa merah dh biasa tengok.. tak rasa special gitu tau uols! XD 
I just gave him few options and biar dia je yg decide the colours cos' dah vespa dia kan..saya tumpang glamour kat belakang lambai2 kat orang je. ahaha. *sengal*

This colour tauke kedai cakap so far, dia belum penah nampak lagi. hoyeh! :D 
Fully custom colour ni, takde main angkat dalam buku kaler chart kat kedai tu. ahaks. *winkwink* 
Tp dalam gmbr kat atas ni gelap sket - tauke kedai snap for us to see and share the excited-ness. hahaha. ;p

Harus pegi tengok sendiriiii. :D

Hoyehhh! sukak bangat! :P
Ni pun blum completely siap lagi. Ada few things yang belum masuk, yg belum tukar. 
Logo Vespa pun tak letak lagi. ehehee. teruja seyh. dah tu si Eddie tauke kedai ni, bwk keluar helmet Cik Anas yang dh siap cat with the same kaler. ohohohohh..sedondonz gituuu. aw! my helmet pun otw nak cat sama. 
yeaahaa. boria tuan vespa+puan vespa and vespa yang chumels.ahakss~ xD
Pasni klu pegi ride, hah, mmg lagi ramai la agaknya akan pinpinnn kat kiteorg. hahah. jgn jelerrrz. ;p

This is our wedding vespa. ehe. :D lurvin' it bebeh. 

Ohoh, tingat keja gila kiteorg ikut belakang stu keta mini ni yesterday. Tahan owner dia and tanya dia nak sewa tak keta dia tu nanti. ahahaha. tercengang mamat tuh. 
tapi still chill, tetap bagi no fon and suh contact dia nanti. hoyeh. ;p 
Fully pearl white mini. haih. comey betul. :) memang wedding car habessss! ^_^


** alahai.malas lak nak pegi keja besok. boleh tak? ehe. kesian lak ade yg terkena tempias pms gua last friday. ehe, sorrrrryyyyyy. ;p


xoxo~ ^_^




4 comments:

  1. ::wah bestnyer..ader plan mcm ni..kita2 biasa jer..::

    ReplyDelete
  2. hehe..eh, xdela..kite pun biase2 je..huhu~ :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails